Cum arată acum David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel

0
37

După îndelungi conflicte cu mama lui, David Pușcaș pare să se fi maturizat. Fanii au rămas mască când au văzut cum s-a transformat fiul Luminiței Anghel. 

David Puşcaş este fiul Luminiţei Anghel, înfiat după căsătoria cu Marcel Puşcaş. Între artistă şi David Puşcaş au apărut nenumărate conflicte. Conflictele însă par să se fi aplanat în prezent. David Pușcaș a postat pe paginile de socializare în ultimele zile mai multe imagini cu el. Tânărul s-a maturizat și s-a transformat într-un bărbat bine. (CITEȘTE ȘI: DAVID PUŞCAŞ, APARIŢIE ŞOCANTĂ! A LUAT FARDURILE ŞI S-A MACHIAT STRIDENT!)

Luminița Anghel nu este supărată pe fiul ei adoptiv, David Puşcaş, care a dezamăgit-o de multe ori prin comportamentul său. (VEZI ȘI: DAVID PUŞCAŞ A GĂSIT VINOVATUL PENTRU ZIDUL DE GHEAŢĂ DINTRE EL ŞI LUMINIŢA ANGHEL. ”TOTUL S-A SCHIMBAT CÂND…”)

Au fost multe întâmplări care nu s-au văzut la televizor, se născuse şi Filip în această perioadă. M-am căsătorit, acasă mă aştepta un soţ iubitor care m-a susţinut imediat şi un copil minunat ”E în clasa pregătitoare şi va merge la şcoală la anul. Alegerea cu Măriuca am făcut-o în 2001, în timpul mandatului de subsecretar de stat la Autoritatea pentru Protecţia Copilului. În 1998 l-am luat pe David.(…) Nu mă mai doare, l-am iertat şi va veni o zi când va realiza că a greşit faţă de mine.”Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.