Mă bucur să văd că toți mai mulți oameni decid să-și deschidă o afacere online. Indiferent de mediul în care dorește să activeze, aceste persoane care doresc să realizeze ceva prin forțele proprii trebuie susținute încă de la început de drum. Fie că le poți ajuta doar cu un simplu sfat, fă-o fără să stai prea mult pe gânduri.

Zilele trecute am văzut pe insta story la o fată că dorește să aibă și ea un blog personal, dar nu știe de unde să înceapă. În ultimii ani blogging-ul a devenit o afacere foarte profitabilă. La început, majoritatea persoanelor care dețin un blog( printre care și eu) făceau asta doar din pasiune, era un hobby și nimic mai mult, dar acum totul s-a transformat într-o mică afacere online. De ce să nu faci ceea ce îți place și să primești și bani pentru asta?

Fără să ezit prea mult, am intrat în vorbă cu fata respectivă de pe instagram care caută ajutor și i-am oferit câteva sfaturi, care pe mine m-au ajutat când am fost la început de drum. În primul rând pentru a-ți crea un blog, ai nevoie de domeniu și găzduire.

Pentru cei care nu știu, domeniul este numele site-ului, iar acesta trebuie ales cu foarte mare grijă. Pentru început, numele trebuie să reprezinte afacerea ta, nu poți pune numele de exemplu haine de firmă și tu să vinzi mâncare de câini. Acesta trebuie să fie cât mai scurt și ușor de reținut, nimeni nu o să țină minte un nume complicat, lung și greu de pronunțat.

Pentru ca site-ul să existe și să fie online are nevoie de găzduire web. Cum tu ai nevoie de un loc unde să locuiești, așa are nevoie și site-ul. Iar această găzduire trebuie plătită lunar, ca o chirie dacă vrei să îi spui așa.

Din punctul meu de vedere, Tlh este compania ideală de găzduire web pentru afacerea ta. Aici îți poți înregistra domeniul și alege un pachet de găzduire potrivit nevoilor tale.

Top Level Hosting este o companie profesională care deține servere de găzduire monitorizate și securizate non-stop de către o echipă de profesioniști. Serverele sunt în România, ceea ce înseamnă ca site-ul tău va avea o viteză de încărcare super rapidă. Un aspect foarte important este că au backup profesional și gratuit.

Este foarte important ca compania de găzduire să îți ofere backup. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla, iar tu într-o secundă să-ți pierzi toată muncă. Virusarea site-ului poate duce la pierderea tuturor informațiilor, iar dacă compania de unde ai găzduire nu-ți oferă acest serviciu va fi un lucru total neplăcut pentru tine. Un motiv în plus pentru care să alegi compania de găzduire web Tlh. Echipa profesionistă care se ocupă de acestă companie realizează câte o copie a site-ului în fiecare zi.

La fel ca și găzduirea web, domeniul trebuie reînnoit odată la 3, 6 sau 10 ani. Încă de la început îți poți înregistra domeniul pe o perioadă mai lungă de timp, în fel acesta nu-ți vei face griji că ai uitat să îți reînnoiești domeniul. Totodată, prețul va fi mult mai mic și avantajos dacă vei cumpăra domeniul pe o perioadă mai lungă de timp.

La capitolul găzduire web aici este situația puțin mai complicată. Tlh oferă 5 pachete de găzduire web adaptate nevoilor și cerințelor tale. Pachetul cel mai ieftin costă 0,99 euro pe lună iar pachetul cel mai scump costă 9,99 de euro pe lună.

Dacă tu ești la început de drumu și dețin doar un domeniu, primul pachet este ideal pentru tine. Dar dacă îți dorești un spațiu de stocare mai mare și găzduirea mai multor domeniu trebuie să-ți îndrepți atenția către un pachet de găzduire cu prețul puțin mai ridicat. Indiferent de pachetul ales, traficul este necontorizat.

Găzduirea reseller este deja pentru oamenii care au cunoștințe în domeniu. Tlh oferă și acest serviciu și au pachete cu prețuri super avantajoase.

Dacă deja ai și domeniu și găzduire web nu mai trebuie decât să apelezi la un profesionist să-ți construiască site-ul. Dacă te pricepui tu, cu atât mai bine.

Sper că am ajutat cât mai multă lume cu acest articol.

 

rca-ieftin.ro

Sursa articolului