Diverse

Au lansat site-ul, iar la secțiunea Despre noi sunt informații legate de istoricul companiei (din februarie în România, dar parte a unui grup cu activități de ordinul a miliarde dolari). 

“Este o companie romaneasca cu actionariat si capital 100% chinezesc, parte a grupului Fujian HongYu  Electronic Technology Co Ltd (cu o cifra de afaceri de 3,3mld $ in 2017). Compania Black Tech Group a fost infiintata in luna februarie 2018 avand ca unic obiect de activitate – distribuitia de produse marca Xiaomi in Romania.”

Am făcut o mică căutare pe Google pentru Fujian HongYu  Electronic Technology Co Ltd, companie ce a pornit la drum în 2009. La obiect de activitate am găsit că sunt specializați în producția de LED-uri, surse de alimentare cu LED-uri, transformatoare electronice etc.

Este puțin ciudat că nu sunt prea multe rezultate / informații în dot com. Acum trebuie să le dăm credit până la proba contrară. Ofertele de început nu sunt mai bune față de ceea ce aduc shop-urile locale. Pe Facebook am văzut că pagina se numește Mi Home, dar userul este de forma xiaomi.blacktech.

Până la urmă, nu avem prezență oficială Xiaomi – precum în Spania, spre exemplu. Acolo site-ul este de forma mi.com/es, cel al Black Tech respectă un guideline similar, dar nu este găzduit pe mi.com.

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.


Sursa articolului