Cine e și cum arată tânăra din Tibet care a cucerit internetul cu frumusețea ei neconvențională | Divertisment, Inedit

0
41

Tsunaina, modelul tibetan de o frumusețe aparte

Tsunaina a fost descoperită pe stradă, dar, spre diferență de multe modele cu care ne-am obișnuit, nu-i nici foarte înaltă, nici blondă și nici nu are un ten perfect. Din contră, fața îi e plină de alunițe, iar trăsăturile ei, ieșite din comun, te duc cu gândul la creaturile magice imaginate de James Cameron în capodopera sa, Avatar.

Cu toate acestea, Tsunaina a cucerit internetul și mulți spun că, în viitorul apropiat, are toate șansele să cucerească și podiumurile de modă din întreaga lume. Având în vedere că din ce în ce mai mulți designeri mizează în prezent pe modele ieșite din comun, cu o frumusețe „imperfectă”, Tsunaina are toate șansele de a reuși în acest domeniu.

Fotografiile ei vorbesc de la sine – are părul negru intens, un ten de porțelan, alunițe care îi par desenate pe chip și buze seducătoare. E extrem de frumoasă, cu toate că iese din tipare, iar frumusețea ei a vrăjit până în prezent mai bine de 250 de mii de oameni, îi apreciază pozele de pe rețelele de socializare și o urmăresc îndeaproape.

Foto – 123rfUnica.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.