Printre brandurile din China care în ultima vreme au crescut foarte mult se numără și Tronsmart, companie care are un anunț tare important de făcut astăzi, acela că celebrul fotbalist Luis Suárez (FC Barcelona) devine ambasador al brandului. În cazul în care nu ați auzit încă de această firmă, aflați că aceasta se ocupă cu dezvoltarea de încărcătoare, boxe portabile, dar și alte accesorii de calitate superioară.

Tronsmart

Firma se descrie a fi una dintre cele mai inovative din zona consumer electronics, asta pe seama produselor de calitate înaltă ce dispun de finisaje premium. Brandul a crescut foarte rapid în America, Europa, Orientul Mijlociu, dar și în Asia, iar odată cu acest parteneriat are șansa de a-și expune produsele unui număr mai mare de potențiali clienți.

Tronsmart Element Mega

Suarez a fost alegerea perfectă pentru companie datorită valorilor și motivațiilor comune. Cu această ocazie debutează și o boxă în ediție limitată cu autograful jucătorului și anume modelul Tronsmart Element Mega ce beneficiază de conectivitate Bluetooth 4.2, o putere audio totală de 40W provenită de la cele două difuzoare și o frecvență de răspuns curpinsă între 115Hz-13KHz. Boxa are un driver de 4 ohm 20/53mm și bateria de 3300 mAh de la bord oferă până la 15 ore de playback audio.

Tronsmart

Prețul boxei este de 99.99 dolari în acest moment pe GeekBuying, comerciant ce mai vinde și alte dispozitive precum căștile Bluetooth Encore Spunky la 45.99 dolari sau gamepad-ul de smartphone Mars G02 pentru doar 20.99 dolari. Pentru întreaga ofertă Tronsmart propusă de către retailerul GeekBuying puteți accesa acest link, iar pentru mai multe detalii despre produsele companiei site-ul oficial vă stă la dispoziție!

Sursa articolului