Cel mai PROST poliţist din România! Oamenii legii, UMILIŢI în direct de doi bărbaţi. Să mai mergi LA ŞCOALĂ, domnule Eugen!

0
16Scena jenantă pentru poliţia română s-a consumat vineri, în localitatea timişeană Recaş, scrie aradon.ro. Poliţiştii se aflau într-o acţiune de verificare a şoferilor, când au oprit un Mercedes în care se aflau doi bărbaţi.

Şoferul le-a prezentat actele, iar în locul permisului avea o dovadă înlocuitoare. Unul dintre oamenii legii a luat documentele, pentru a verifica valabilitatea lor şi dacă sunt originale.

Nemulţumiţi, indivizii din maşină au filmat un live cu telefonul mobil, în care i-au umilit pe poliţişti. Dovada şoferului era valabilă, iar poliţiştii l-au amendat pe şofer doar pentru nepurtarea centurii de siguranţă.

 

Acesta a fost momentul în care cei doi bărbaţi au ieşit din maşină şi au început să-i jignească pe oamenii legii live pe Facebook.

Printre injurii, poliţiştii au fost numiţi „anaflabeţi”, iar unul dintre ei a fost catalogat drept „cel mai prost poliţist din România”.

Câteva din jignirile celor din maşină la adresa poliţiştilor:

„Hai zâmbeşte, te rog frumos. Vă daţi seama, nu ştie să citească o dovadă şi el e poliţist? Mai stăm pe live puţin ca să vă dovedim că dovada e valabilă, pe care domnul poliţist Eugen nu ştia să o citească. Vedetele din Recaş!

„De patru ori s-a uitat până acum pe dovadă! Oare e bună, oare e falsă, oare e trasă la xerox? Cel mai prost poliţist din România, Eugen. Poliţia Recaş, frate, ia poftim! Mai să scoată pistolul să ne împuşte

Să mai mergi la şcoală să mai înveţi, domnul Eugen. Bine, frumosule!”

Incidentul s-ar fi petrecut sâmbătă, 23 februarie 2019.

foto: Facebook / Elisei Radu

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.