Ce umilință! Gina Pistol a „măturat” pe jos cu Cabral

0
14

Gina Pistol l-a umilit pe Cabral duminică seara, deși nimeni nu se aștepta la acest lucru.  Noul talent show muzical de la Pro TV – Cântă acum cu mine – nu a impresionat la debut. Producția a fost sub Asia Express, de la Antena 1, la nivel național și pe publicul comercial. Emisiunea prezentantă de Cabral a fost lider doar la orașe.

Dacă la nivel național cele două programe au fost aproape la egalitate, cu aproximativ 1,4 milioane de privitori, pe publicul tânăr situația a fost în favoarea Antenei 1. Asia Express s-a clasat la o diferență mai mare, adică a avut un rating de 10,4%, ceea ce înseamnă cifre peste media obișnuită a postului.

Pe intevalul Asia Express(20.00 – 23.30) lucrurile au mers tot în favoarea Antenei 1. Emisiunea prezentată de Gina Pistol a ocupat primul loc pe toate targeturile. Pe național a avut o medie 1,3 milioane de privitori. La orașe a obținut cifre de aproximativ 800.000 de privitori, iar pe publicul tânăr a avut 430.000 de privitori în medie.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiențele obținute de show-ul „Cântă acum cu mine”, din 3 martie:

NAȚIONAL. „Cântă acum cu mine”, de Pro TV, s-a clasat pe locul al doilea în toată țară, însă cu cifre apropiate de primul ocupat de Asia Express. Cele două show-uri au avut o medie de aproximativ 1,4 milioane de privitori pe minut.

Locul trei a fost obținut de Exatlon, de pe Kanal D, cu o medie de aproximativ 1,1 milioane de privitori.

URBAN. Pro TV a fost lider doar în mediul urban, unde a scos cifre de aproximativ 835.000 de telespecatori pe minut. Antena 1 a ocupat locul doi, cu o medie de 820.000 de privitori.

Kanal D, de pe locul trei, a scos 470.000 de telespectatori pe minut.

COMERCIAL. Pe publicul tânăr, Cântă acum mine s-a clasat pe locul trei, cu cifre de 373.000 de privitori pe minut. Liderul Asia Express a scos o medie de 445.000 de telespectatori pe minut. Kanal D a completat podiumul.

Digi Sport 1 (CFR Cluj – Sepsi) și Prima TV (Schimb de mame) s-au clasat pe locurile patru și cinci.Cancan.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.