Pentru majoritatea soferilor masina personala este considerata membru al familiei sau ca o a doua casa si de aceea au foarte multa grija de ea si vor sa isi creeze tot confortul necesar in interiorul acesteia. In aceasta situatie ma aflu si eu iar cum vara si-a intrat de ceva timp in drepturi trebuie sa ma ocup de sistemul de climatizare.

Cum am ramas fara freon am cautat sa reincarc sistemul si astfel am dat de cei de la incarcarefreon-auto.ro si am ales sa merg la ei datorita serviciilor si ofertelor foarte bune prezentate pe site.

Totul a decurs perfect iar masina mea raceste mai bine ca nici o data. De acum incolo o sa revin aici cu drag si o sa ii recomand cu incredere deoarece fac o treba foarte buna la preturi foarte accesibile.

Atat aparatura cat si materialele folosite de acestia sunt profesionale si de cea mai buna calitate. Inca o data se dovedeste ca orice este facut cu ajutorul aparaturii si materialelor profesionale este un lucru de calitate si durabil. Sa nu uit bineinteles si de personal fara de care aparatura profesionala s-ar afla acolo pe post de mobilier. Acestia s-au comportat cu amabilitate, respect si profesionalism atat cu mine cat si cu masina in timp ce isi desfasurau treaba.

Acum ca stiti unde sa apelati in cazul in care ramaneti fara “frigider” in masina trebuie sa stiti ca e cat este de util aerul conditionat pe atat este de periculos daca este flosit gresit si din abundenta.

In primul rand aerul conditionat folosit necorespunzator va duce la aparitia unor afectiuni care pot degenera in ceva grav dar totusi sunt cazuri destul de rare. In cel mai intalnit si rau caz te va lua o raceala zdravana care te va invata minte ca data viitoare sa il folosesti cum trebuie.

Diferenta dintre temperatura ideala intre exterior si interior trebuie, sa fie de maximum 10 grade pentru a evita orice neplacere din punctul de vedere al sanatatii.

In cazul in care masina a stat foarte mult timp in soare nu este deloc recomandata pornirea imediata a AC-ului pentru a nu se face brusc trecerea de la foarte cald la frig. Inainte de pornire mergeti macar cateva minute cu geamurile deschise pentru ca temperatura aerului din habitaclu sa mai scada cateva grade iar dupa aceea poate fi pornita si climatizarea.

Curatarea sistemului de racire al habitaclului este extrem de importanta deoarece poate cauza probleme respiratorii, tuse sau chiar alergii, deoarece pe conductele de aer se poate aduna mult praf, bacterii si microbi. De aceea este recomandata furatarea sistemului periodic.

Daca sistemul de racire este unul climatronic se va seta simplu temperatura dorita iar acesta va face toata treaba singur. Dar din nou reamintesc ca nu trebuie folosit in exces sau la o temperatura prea scazuta.

In concluzie daca aerul conditioat este folosit cu cap nimeni din masina nu va avea de suferit si va ve-ti putea bucura de confortul masinii pe orice distanta fara griji.

rca-ieftin.ro

Sursa articolului