O pare parte dintre oameni își încep ziua prin a bea o cafea bună, revigorată și delicioasă. În ultima perioadă vânzările de capsule de cafea au avut o creștere considerabilă, lucru care dovedește că românii pun preț tot mai mult pe calitate și savoare.

Pentru cei care nu știu, capsulele de cafea sunt o modalitatea mult mai ușoară de a prepara o cafea tip expresso. Pe scurt, capsulele de cafea conțin cafea măcinată, dozate perfect și ambalate într-o folie de aluminiu cu un film interior din plastic.

În opoziție cu cafeaua normală, capsulele de cafea nu își pierd aroma, ba mai mult de atât își păstrează aroma și savoarea o perioadă mai lungă de timp dacă sunt depozitate corespunzătoare. Și anume, la un loc răcoros, ferit de umiditate și razele solare.

Dacă ești băutor înrăit de cafea cu siguranță ai observat că cafeaua măcinată la pachet nu mai are același gust odată ce ai deschis punga. Există avantaje și dezavantaje de a cumpăra cafea de la supermarket. Avantajul ar fi prețul și cantitatea, iar dezavantajul ar fi că cu cât cantitatea este mai mare, cu atât îți va fi mai greu să o termini, iar aroma va dispărea complet.

Pentru a prepara capsulele de cafea aveți nevoie de un expressor. Având în vedere rezultatul obținut, banii investiți în expressor vor fi o nimica toată. Îți vei scoate investiția în cel mai scurt timp posibil.

De ce să dai 8/10 lei pe o cafea cumpărată de la o cafenea când îți poți prepara tu singur una singur acasă. Gustul va fi același, dacă nu unul mai bun. Dacă dorești să îți iei cafeaua cu tine la muncă îți poți cumpăra un pahar special de cafea cu capac. Nu cred că un astfel de tip de pahar costă foarte mult, undeva pe la câțiva lei.

Dacă nu te-am convins încă să încerci și tu capsulele de cafea, în continuare îți voi enumera câteva diferențe dintre cafeaua măcinată la pachet și capsulele de cafea ambalate individual.

Calitatea

Calitatea face diferența. După cum am menționat mai sus, capsulele de cafea fiind ambalate individual într-o folie de aluminu își vor păstra aroma și savoarea o perioadă de timp îndelungată. Pe când, odată deschisă cafeaua la pachet prinde oxigen și își pierde aroma, iar acesta face că cafeaua să nu mai aibă același gust puternic și aromat ca la început. Motiv pentru care vei fi nevoi să o consumi cât mai repede.

Capsule cafea – www.kafferoma.ro

 – Preț

Prețul variază în funcție de preferințele fiecăruia. De exemplu, un pachet care conține 100 de capsule de cafea are prețul în jur de 96 de lei. Deci o capsulă de cafea costă 0,96 de bani, destul de avantajos, nu- așa?

Dacă sunteți o persoană care se plictisește repede de aceeași aromă, puteți opta pentru un pachet cu 10 capsule de cafea.

Timpul de preparare

Preparatul cafelei cu ajutorul capsulelor este foarte ușor, rapid și comod. Tot ce ai de făcut este să introduci capsula de cafea în expressor și să apeși butonul de start. Nu vei mai fii nevoit să te trezești mult mai devreme pentru a prepara cafeaua.

Savoarea și aroma mereu la fel

Cafeaua din pahar va avea mereu aceeași savoare deoarece o capsulă de cafea conține exact cantitatea necesară de cafea. În felul acesta nu vei mai risca să prepari cafeaua ba prea tare, ba prea slabă.

O gamă largă de arome

Capsulele de cafea sunt disponibile într-o gamă variantă de arome, astfel încât poți experimenta în fiecare zi o nouă cafea aromată cu un gust desăvârșit. Tot ce ai de făcut este să descoperi care este preferata ta.

Capsulele de cafea au un sigur dezavantaj, dacă îi pot spune așa, și anume existând pe piață o multitudine de tipuri de capsule de cafea trebuie să fii foarte atent să fie compatibile cu espressor-ul tău de acasă.

Sunt chiar curios dacă ai renunța la cafeaua ieftină și slabă în defavoarea unei cafele aromate, cremoase, cu un gust desăvârșit? Eu cu siguranță aș face-o.

Pentru a vedea întreaga gama de capsule de cafea te invit sa accesezi site-ul https://www.kafferoma.ro

Date de contact Kafferoma

Adresă: str. Principala 151
Laz (Sasciori), jud.Alba

Telefon: +40.755.456.013
+39.392.253.3277

E-mail: info@kafferoma.ro
comenzi@kafferoma.ro

rca-ieftin.ro

Sursa articolului