Călin Popescu Tăriceanu, anunț pe Facebook despre candidatura la prezidențiale

0
12

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susţine, într-o postare pe Facebook, că decizia privind candidatura sa la Preşedinţia României „nu se ia când anunţă propaganda altor state şi presa care dezvoltă astfel de manipulări” şi remarcă „o tendinţă de implicare a unor factori de influenţă străini, din afara democraţiilor consolidate, în disputele politice din Europa şi SUA”. 

„Decizia privind candidatura mea la Preşedinţia României nu se ia când anunţă propaganda altor state şi presa care dezvoltă astfel de manipulări. Realitatea Tv şi alte instituţii media care preiau sistematic asemenea mesaje devin, cu sau fără voie, instrumentele unei dezinformări nocive pentru statul român. Remarc o tendinţă de implicare a unor factori de influenţă străini, din zone aflate în afara democraţiilor consolidate, în disputele politice din Europa şi Statele Unite”, a scris Tăriceanu. 

El a mai punctat că, „indiferent care sunt simpatiile şi antipatiile pe plan intern, cred că avem toţi responsabilitatea de a descuraja astfel de acţiuni”.



Ultimele articole – Antena3.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.