Nunta religioasă și cununia civilă semnifică unirea a două persoane care se iubesc și au decis să-și unească destinele pentru totdeauna. Aceste evenimente sunt foarte importante atât pentru miri, cât și pentru familie sau prieteni.

Dacă anul acesta ai fost invitat la un eveniment special trebuie neapărat să oferi un cadou mirilor, oricât de mic ar fi el, ce contează este să fie ceva simbolic care să arate că ți-ai dat interesul pentru alegerea cadoului, și nu ai ales ceva întâmplator, fără semnificație și lipsă de interes.

Cadoul de nuntă nu este un unul foarte ieftin, depinde foarte mult cât de apropiată este relația ta cu miri, dacă vă sunt familie este musai să le cumpărați ceva simbolic, impunător, care să le fie pe plac. Dacă vă sunt prieteni puteți să vă îndreptați atenția către un cadou mai comun, sau puteți de le oferiți direct un buchet mare de flori și nelipsitul plic cu bănuți, care să ajute tineri căsătoriți să înceapă o nouă viață împreună.

Totuși, dacă doriți să oferiți un cadou simbolic, alegerea nu este deloc ușoară. Acesta nu trebuie să fie nici prea simplu, dar nici prea pompos, să fie ceva util și practic care să le folosească, dar totuși să nu fie ceva lipsit de farmec cum ar fi niște vesele de bucătărie.

Figurinele sculptate transmit emoție, iubire, apreciere și bucurie. Aceste mici statuete pot transforma un cadou banal într-unul simbolic. Ele pot fi oferite cadou mirilor sau persoanelor iubite din viața ta.

Statueta One True Love-Red

Figurina sculptată One True Love-Red este un cadou rafinat și romantic, foarte apreciat de tinerii căsătoriți. Această figurină poate fi folosită cu succes și pentru decorarea tortului de nuntă. Pentru unii figurinele sculptate pot părea ca fiind un cadou simplist, dar din punctul meu de vedere mai bine să fie un cadou simplist, care semnifică iubirea și povestea lor de viață, decât să fie un cadou pompos care să fie dat uitării.

Pentru a fi un cadou plin de viață, care să transmită sentimente de iubire, figurina este lucrată și pictată manual. Fiecare detaliu în parte este lucrat cu o grijă deosebită deoarece rezultatul să fie unul reușit și de efect. Prețul ei este de numai 249 de lei.

Rama foto On Your Wedding Day-Recordable

Ramă foto On Your Wedding Day este un cadou cu care nu ai cum să dai greș. Încă de la prima vedre, rama foto transmite atâta emoție și iubire, dar mai ales dacă mai și creezi un text pe care să-l atașezi de ramă, vei căpăta admirația și respectul mirilor. De ce nu, poți insera și o poză, dar care să simbolizeze ceva, un moment important din viață.

Rama este realizată dintr-un material de calitate și rezistent în timp, și anume ceramică. Și acest cadou unic este pictat manual. Prețul pe care îl are de 249 de lei mi se pare o nimica toată în comparație cu emoțiile și trăirile pe care le transmite.

Statueta Happy Birthday

Ce cadou poate fi mai potrivit pentru persoana iubită din viața ta decât Statueta Happy Birthday? Pictată manual în culoarea roșie, care semnifica iubirea și pasiunea, această statuetă este un cadou unic și deosebit care arată admirația, respectul și aprecierea pe care îi le porți iubitei tale. Prețul ei este de numai 199 de lei.

Toate produsele menționate mai sus pot fi comandate exclusiv online de pe site-ul roxannes.ro . Dacă îți dorești să creezi un impact emoțional încă de la prima vedere în momentul când oferi cadoul mirilor, dar nu te pricepi la împachetare, ai opțiunea să alegi ca cadoul comandat să fie ambalat într-un ambalaj special și de efect.

rca-ieftin.ro

Sursa articolului