Dorinta ei este lege pentru mine fiindca viata fara ea ar fi arida, fara o frunza de bucurie si fara o adiere de speranta si pentru ea comand eu cafea boabe Lavazza.

Parca o aud cu vocea ei cristalina:

-Baiatul meu, imi faci si mie o cafea fiindca am de terminat ceva de scris urgent, iar cafeaua buna ma inspira?

Sa ma credeti pe cuvant ca in acel moment las tot si ma ridic sa fac totul impecabil pentru ea, chiar daca echipa mea favorita de fotbal este pe punctul de a marca.

Mai intai macin boabele fiindca este pretentioasa si vrea sa fie macinate proaspat, apoi pun ibricul pe foc si respect cantitatea de cafea  si de zahar indicate de cafegioaica inimii mele. Ma straduiesc, ma ard fiindca sa nu dea ibricul pe foc uit sa il iau cu manusa si nu este mereu recunoscatoare, fiindca uneori imi spune:

-Prca imi place mai mult cafea Lavazza supercrema  si cred ca ai pus zahar cam mult pentru gustul meu…

“Ah, mofturoaso! Am rata golul pentru tine si in loc de multumiri, uite ce-mi faci! Lasa ca te invat eu minte!”

Ea, care imi citeste gandurile, ma intreaba:

-Ce dai maruntel din buze, dragule? Imi spui incet: “Te iubesc, iubire!” nu este asa?

De fapt eu vreau sa ii pun la dispozitie cafeaua perfecta de cate ori ii este pofta, iar eu nu sunt acasa sa i-o prepar. Un expresor si cantitati industriale de cafea din magazinul Cafelim.ro este cadoul meu magic pentru ea. Imi doresc sa o vad apropiindu-se de aparat cu miscari gratioase si sa astepte pofticioasa sa se umple mai repede ceasca si sa-si aproie buzele senzuale de ea.

Iubesc o cafegioaica, dar asta nu-mi mai ocupa tot timpul, fiindca ea poate sa isi prepare bautura calda si aromata singura, iar eu imi permit sa ma uit linistit la meci.

rca-ieftin.ro

Sursa articolului