Este o informație primită pe surse, nu avem o confirmare oficială și nici în magazinul online al Orange nu au apărut detalii concrete. Telefoanele Xiaomi vor fi listate de către operatorul de telecomunicații autohton în viitorul apropiat. 

Ar fi fost încheiat un contract pe săptămâna trecută între Orange și Black Tech – distribuitorul autorizat Xiaomi în țara noastră. În urmă cu câteva zile vă scriam de faptul că brandul chinez își caută retail manager în România.

Sunt curios să văd ce produse vor fi aduse de către Orange. Mă aștept să vedem de la telefoane ieftine și până la best-buy-ul Xiaomi Mi Mix 2s. S-ar putea să testeze piața cu modele low-cost și mid-range, detalii din momentul în care vom vedea produsele în shop-ul online.

Cred că este o mișcare de bun augur, mă rog, trebuie să vedem și ce prețuri vor fi practicate. Digi Mobil a avut Xiaomi Redmi Note 3 PRO, dar la cererea companiilor ce mai au produse la operator a dispărut destul de rapid din oferta comercială. Plus că aveau veșnicele probleme cu stocurile.


Despre autor

Co-Founder GADGET.ro;

Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ.

Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.


Sursa articolului