Sunt o mulțime de jocuri online care se pot accesa gratuit sau care îți oferă anumite facilități dacă te înregistrezi pe paltforma lor. Majoritatea jocurilor au tematici foarte asemănătoare, iar după o anumită perioadă devin plictisitoare. Unul dintre jocurile care nu vor fi niciodată plictisitoare sau neatractive pentru public este Book of Ra.

Dacă nu ați auzit de acest joc pana acum, este un mic joc de tip slot care îmbină teme fascinante pentru toată lumea. Te duce cu gândul la Egiptul antic, o perioadă în care faraonii conduceau țara și o îndreptau spre gloria eternă. O perioada a Zeilor antici, a prosperității și a distracției.

Protagonistul jocului este un arheolog care este în căutarea unei cărți (simbolul Wild al jocului) ce se presupune că îi va aduce bogăție și putere asupra lumii. Acesta, în drumul său, găsește și altfel de comori valoroase, dar haideți să vorbim despre acest joc interesant.

În caz că nu sunteți familiari cu sloturile, este bine de știut că acestea nu au anumite reguli speciale ce trebuie urmărite. Ele conțin o serie de simboluri la care trebuie să fiți atenți: Wild și Scatter sunt simbolurile care aduc cel mai mare”profit”. Ținta principală a acestui joc este să te distrezi și nu neaparat să îți crești „profitul”, jocul este foarte palpitant, iar această tematică a Egiptului antic este una foarte populară și atractivă pentru o mulțime de persoane.

Dar în caz ca nu vă place această tematică, puteți alege și alte sloturi precum Sizzling Hot sau Lord of the Ocean. Admiral vă oferă o varietate largă de jocuri asemănătoare care pot fi accesate prin înregistrarea în această platformă. Desigur, sunt și alte platforme care oferă jocuri gratuite, însă aici totul este primitor și s-a creeat o comunitate mare care se comportă precum unei familii.

rca-ieftin.ro

Sursa articolului