Avea ochii ieşiţi din ORBITE şi i se vedeau COASTELE

0
35


Copilul în vârstă de 5 luni cântărea 3,8 kilograme, când a fost descoperit de autorităţi. Asta înseamnă că avea cu 500 de grame mai puţin decât la naştere. Julia French, în vârstă de 20 de ani şi Robert Buskey, de 31 de ani, au fost acuzaţi de neglijenţă şi arestaţi, în timp ce copilul a fost luat spre îngrijire de reprezentanţii unui spital din Florida. Medicii susţin că sănătatea copilului ar putea fi pusă în pericol de-a lungul vieţii, din cauză că în primele luni nu a avut parte de nutrienţii necesari, scrie New York Post.

„Avea ochii ieşiţi din orbite şi i se vedeau coastele”, au declarat asistenţii sociali, adăugând că starea copilului se ameliorează pe zi ce trece în spital.

Detectivul Lauren Watson, de la Departamentul de Poliţie din Titusville, a declarat că situaţia în care părinţii şi-au adus bebeluşul este de-a dreptul şocantă: „N-am văzut niciodată un copil la acest nivel, atât de aproape de moarte“.

Cei doi vegani au schimbat formula de lapte, când copilul avea cea mai mare nevoie de nutrienţi. Poliţiştii susţin că părinţii nu au găsit o explicaţie pentru care au trecut de la laptele organic la o formulă bazată pe cartofi.

Din documentele prezentate în instanţă reiese că micuţul era foarte obosit, deshidratat şi malnutrit. 

În prezent copilul se află în afara oricărui pericol şi a luat în greutate o jumătate de kilogram de când a fost adus la spitalul din Florida.

 Foto: Captură

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.