ASUS a anunţat o nouă versiune a mouse-ului pentru jocuri ROG Gladius, îmbunătăţit cu un senzor optic mai precis şi modul wireless care reduce latenţa conexiunii.

ASUS ROG Gladius II este compatibil cu sistemul Aura Sync, efectele de lumini RGB putând fi sincronizate cu cele ale altor componente PC şi periferice care includ această tehnologie. Iluminarea RGB este împărţită în trei zone, controlabile individual folosind software-ul Aura Sync.

Gladius II wireless combină un modul RF şi tehnologii Bluetooth cu latenţe reduse, oferind timpi de reacţie comparabili modelului cu interfaţă USB. Comparat versiunii „cu fir” a mouse-ului Gladius II, ediţia wireless creşte rezoluţia senzorului optic de la 12000 DPI la 16000 DPI, precizia mişcărilor fiind chiar mai bună.

ASUS precizează că a optimizat funcţionarea senzorului Pixart pentru obţinerea unui consum mai redus de energie la funcţionarea pe baterie, Gladius II wireless oferind până la 24 ore de utilizare continuă, dacă dezactivăm în prealabil iluminarea RGB.

ASUS ROG Gladius II Wireless Mouse va putea fi achiziţionat din a doua jumătate a acestui an, la preţul recomandat de 95 dolari.

 

Sursa articolului