Angelique Boyer, gafă de proporții. Actrița de telenovele a purtat o rochie invers și a lansat #AngeliqueChallenge | Străine, Vedete

0
7

Angelique Boyer, în vârstă de 30 de ani, a îmbrăcat la eveniment o superbă rochie aurie… cu fața la spate. Totul ar fi trecut neobservat dacă spatele rochiei nu ar fi lăsat la vedere… sânii actriței, astfel reușind să atragă atenția tuturor și să trezească suspiciuni cu privire la corectitudinea ținutei.

Angelique Boyer a fost câștigătoarea premiului Cea mai bună actriță în rol principal pentru prestația din telenovela „Amar a muerte”, dar marele său noroc a fost că, înainte de a urca pe scenă, a fost atenționată de gafa făcută și s-a schimbat. Cu toate astea, în fotografiile făcute la sosire și în interviurile inițiale, Angelique Boyer apare cu rochia îmbrăcată invers, chiar la brațul iubitului său, Sebastian Rulli, binecunoscutul actor și protagonistul din telenovela „Teresa”. Angelique Boyer și Sebastian Rulli sunt împreună din 2014 și formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea telenovelelor.

Angelique Boyer, cu toate că a fost criticată de toată lumea pentru neatenția ei, a privit cu umor toată situația: „Rochia are un croi avangardist, dar inspirat din anii ’20, ’30, iar eu am făcut-o reversibilă.” – a comentat cu umor actrța din telenovela „Teresa”. Mai mult a lansat un nou trend #AngeliqueChallenge. Sub acest haștag, vedete și persoane obișnuite din America Latină, dar și fani care o urmăresc pe actriță din toate colțurile lumii au postat filmulețe sau fotografii cu haine purtate invers. Inclusiv iubitul său, Sebastian Rulli, a intrat în joc și a făcut haz de necazul partenerei sale de viață.

Angelique Boyer nu a fost singura care a gafat-o în stil mare, ci și Kate Middleton, de data aceasta nu din neatenție, ci din neștiință. Ducesa de Cambridge a purtat o bluză mov cu fața la spate. Bluza, creație a unui designer celebru, se purta cu nasturii în față și cu funda la spate, pentru că așa cereau inclusiv nasturii de la manșetă.

Kate Middetlon

Ne întrebăm, ironic și în glumă, oare a vrut să o susțină pe actrița de telenovele și să participe la noul trend online, #AngeliqueChallenge?

Sursă foto: Northfoto, HeptaUnica.ro

Sursa articolului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.