Acest smartphone s-a vandut in timp record.


Compania nubia a inregistrat un mare succes pe 26 aprilie, cand a organizat un flash sale pentru telefonul Red Magic, conceput special pentru gameri.


Cele 10.000 de unitati s-au epuizat in doar 37 de secunde, dupa ce a fost anuntata campania de vanzari rapide pe site-ul JD.com.


Promotia de flash sale a fost organizata in urma consultatii fanilor nubia. Ei au votat 3 modele de smartphone care sa fie incluse in campanie.Alaturi de Red Magic, fanii brandului au propus vanzari promotionale pentru modelul Z18 mini si varful de gama de anul trecut, Z17S, scrie GSM Arena. Castigatotul la voturi a fost insa Red Magic. Pretul unui telefon telefon este de 479 dolari.


Urmatorul flash sale pentru nubia Red Magic va fi organizat pe 1 mai.


Lansat luna aceasta, modelul Red Magic este un flagship cu specificatii foarte bune. Procesorul este Snapdragon 835 octa-core, are o memorie de 6GB sau 8GB de RAM si 64 sau 128 GB spatiu de stocare.


Camera foto principala este de 24MP, iar cea frontala de 8MP. Bateria este foarte buna: 3.800 mAh, iar ecran de 6 inci, edge-to-edg, cu rezolutie 18:9.


Ecranul este conceput pentru a oferi o experienta de gaming cat mai buna. rezolutia este Full HD+, cu aspect de imagine 1500:1 si 403 PPI, oferind redare video la rezolutie HD 1080 p.


Sistemul de operare este Android 8.1 Oreo.

Sursa articolului