beta

Termeni si conditii

Utilizatorii site-ului vev.ro sunt de acord sa respecte urmatorul regulament si sunt responsabili în fata legii cu privire la continutul anunturilor adaugate.


1) Este interzisa adaugarea de anunturi al caror continut nu are legatura cu rubrica respectiva.

2) Este interzisa publicarea de anunturi cu privire la chat online, hostess online, anunturi cu masaj erotic sau orice anunt cu tenta sexuala.

3) Este interzisa publicarea anunturilor care au continut politic, discriminatoriu sau ofensator.

4) Este interzisa folosirea de coduri html si inserarea linkurilor în anunturi. Este, de asemenea interzisa, scrierea anunturilor cu majuscule sau folosirea de simboluri pentru a evidentia anunturile. Pentru promovare prin bannere, linkuri, oferte ale companiilor, va rugam sa ne contactati pentru detalii folosind pagina de contact.

5) Este interzisa publicarea anunturilor de vanzare sau cumparare a cd-urilor sau dvd-urilor pirat, a produselor ce se supun legii drepturilor de autor.

6) Este interzisa publicarea de fotografii cu continut pornografic sau vulgar.

7) Este interzisa vanzarea lucrurilor furate sau oferirea de servicii ilicite.

8) Este interzisa publicarea de anunturi cu ghicire in carti, tarot, cafea sau alte lucruri de genul...

9) Este interzisa adaugarea aceluiasi anunt de mai multe ori.

10) Este interzisa publicarea anunturilor cu oferte de imprumut suspicioase (ex: sume exorbitante pentru imprumut, nr. telefon din alta tara... etc.)

Toate anunturile care nu respecta regulile, vor fi sterse fara nici un avertisment prealabil.

 

Pentru orice nelamuriri, intrebari sau sugestii, va rugam sa ne contactati folosind pagina de contact.

 

Descrierea serviciului

vev.ro administreaza aceasta pagina web, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a publica anunturi online gratuit sau contra cost.


Inregistrare

Pentru inregistrarea pe site-ul vev.ro, este necesar sa completati formularul de inregistrare. Este obligatoriu ca informatiile oferite sa fie corecte si complete. Dupa inscriere, veti primi un e-mail de confirmare, care va contine modalitatea de activare a contului.

vev.ro isi rezerva dreptul de a va suspenda sau refuza calitatea de membru al vev.ro in cazul in care descopera ca ati oferit informatii eronate, false sau tendentioase in timpul inregistrarii ca membru. Este interzis sa folositi un nume de utilizator indecent sau inadecvat. vev.ro are dreptul sa va refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului, fara notificari prealabile.

Politica de confidentialitate

Orice informatie oferita de dumneavoastra va beneficia de confidentialitate totala, cu exceptia cazurilor in care divulgarea informatiilor este necesara pentru a respecta legea si procedurile judiciare. Nu vom divulga catre terte parti informatii referitoare la vizitele facute pe site-ul nostru sau orice informatii personale precum numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail etc.

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" a site-ului. vev.ro isi rezerva dreptul de a trimite prin email notificari ocazionale despre noutatile oferite clientilor care folosesc acest serviciu.

Continut

Utilizatorii serviciului sunt in exclusivitate responsabili pentru continutul mesajelor proprii si suporta consecintele acestora. vev.ro nu controleaza, ci doar monitorizeaza continutul transmis prin intermediul serviciilor din cadrul paginii web si, astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut.

Anunturile aparute pe site-ul vev.ro sunt proprietatea vev.ro. Preluarea si republicarea anunturilor - atat online cat si in alta forma - se poate face numai cu acordul scris al vev.ro.

vev.ro isi rezerva dreptul de a refuza calitatea de membru, din initiativa sa exclusiva, utilizatorilor care incalca regulile mentionate mai jos. Utilizatorii serviciilor oferite de vev.ro sunt de acord:

a) In cazul in care reprezinta persoane juridice, sa nu adauge anunturi gratuite pe pagina web cu exceptia categoriei Angajari-Oferte
b) Sa nu inscrie de mai multe ori, simultan, acelasi anunt, chiar si sub forme diferite;
c) Sa adauge anunturi numai in categoriile corespunzatoare. In cazul in care categoria nu exista, sa adauge anuntul in categoria "Altele" subcategoria "Diverse";
d) Sa nu adauge anunturi, comentarii sau alt tip de mesaje cu continut ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, sau care afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau sunt in alt mod ofensatoare;
e) Sa nu falsifice datele de identificare, sau sa le manipuleze in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul paginii web;
f) Sa nu transmita continut pentru care nu au dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
g) Sa nu transmita continut care incalca patente sau marci protejate, secrete comerciale, drepturi de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert;
h) Sa nu transmita continut care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui software, hardware sau echipament de telecomunicatii;
i) Sa nu colecteze sau depoziteze date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor paginii web;
j) Sa nu sa se inregistreze sub mai multe nume de utilizator in cadrul paginii web

In cazul in care veti incuraja, in orice fel, prin intermediul vev.ro, comportamente vizate de legea penala sau care pot antrena raspunderea civila delictuala, sau in cazul in care veti savarsi dumneavoastra insiva asemenea fapte, precum si in cazul in care veti incalca in orice alt fel legile in vigoare, vev.ro isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta, inclusiv de a colabora cu autoritatile pentru cercetarea faptelor dumneavoastra.


Modificari si incetari ale serviciului

vev.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte), cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca vev.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul paginii web si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive. vev.ro poate bloca contul sau inceta oferirea serviciilor, poate sterge sau dezactiva orice continut din cadrul serviciilor, in cazul in care considera ca un utilizator a violat sau nu a actionat conform cu litera sau spiritul Termenilor si conditiilor.

Absolvirea de raspundere

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: a) utilizarea serviciilor paginii web se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". b) vev.ro nu ofera nici o garantie ca: (i) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; (ii) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea paginii web si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere; (iv) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul paginii web va satisface toate cerintele; (v) orice eroare de program va fi corectata; c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de vev.ro poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati paginii web sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Acord

Prin folosirea site-ului vev.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si vev.ro sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel servicile si continutul paginii web vev.ro.