beta

Spatiu birouri

Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 2
Adăugat 1 lună
ID #181
QR CODE
1 - 1 din 6
250 Euro
Spatiu birouri
Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 2,
Adăugat 1 lună

Descriere

Proprietar inchiriez spatiu birouri, 35 mp, in strada Vatra Luminoasa, zona MagaMall, amenajat, mobilat si utilat dupa toate standardele.
Biroul se afla situat la mansarda unei vile cu un etaj, chiar pe strada Vatra Luminoasa si este orientat spre Sud astfel incat te vei bucura de lumina soarelui din abundenta. Cu finisaje de buna calitate, culori placute, calde, biroul se gaseste intr-o stare buna, avand in dotare centrala proprie, apa, curent, gaz, aer conditionat, internet si tv.
Mobilierul este facut pe comanda, iar privelistea este foarte frumoasa, in fata fiind stadionul National Arena, iar lateral, in departare Mega Mall-ul.
Zona Vatra Luminoasa este recunoscuta ca fiind una foarte linistita, iar dimineata nu trebuie sa alergi dupa loc de parcare, avand tot timpul unul la dispozitie cand ajungi la Birou.
Daca doresti sa eviti traficul de dimineata catre birou, ai in apropiere statiile de metrou Iancului sau Muncii dar si statie de RATB la 100 m de birou.
Seara, dupa o zi de munca, poti sa te delectezi cu un film la MegaMall si daca tot esti in zona, poti face cumparaturile la Carrefour si Kaufland, aflate la 5 minute de birou.
Nu exista zona mai frumoasa si mai potrivita decat Vatra Luminoasa pentru deschiderea unui Birou, iar daca si tu crezi acelasi lucru, astept sa ma contactezi pentru a stabili o vizionare.


 

Contactează

  Seller's picture
  Persoană particulară
  Înregistrat din 24. Dec 2017

  250 Euro
  Contactează 072273xxxx

  Informații profil utilizator

  Seller's picture
  Persoană particulară
  Înregistrat din 24/12/2017

  Locația anunțului

  Romania, Ilfov, Bucuresti Sector 2